DACON GUMMIBÅDE

Dacon Gummibådene er her det hele startede tilbage i 1988 hvor vi startede op med at få vores eget design af gummibåde produceret i Sydkorea. På dette tidspunkt var der stort set kun Zodiac og Avon på markedet og vores langt billigere gummibåde der stadig var i en meget høj kvalitet blev hurtigt populære.

Udover Danmark blev de eksporteret til både Tyskland, Sverige og Grønland i stor stil. Efter nogle år var der som det er sædvane mange andre virksomheder der fik samme idé og der var kort tid efter rigtig mange der fik produceret gummibåde i Sydkorea.

Den dag i dag sejler der stadig nogle af de første røde Dacon gummibåde rundt. 

I dag er tiderne en lidt anden - Sydkorea har mere fokus på at producere selve PVC materialerne og det er nu i Kina gummibådsproduktionerne foregår. Ja det er vel i så høj grad at vi vel vove at påstå at der slet ikke bliver produceret gummibåde i Europa mere. Vi har gennem een af vores gamle europæiske leverandører af gummibåde fået kontakt til een af de absolut mest seriøse gummibådsproducenter i Kina. 

assembly part 3 factory photo-3

DACON ROLL GUMMIBÅDE

Det rigtige valg hvis du skal have en mindre gummibåde med på slæb eller på dækket af din sejl/motorbåd og skal have en landgangsbåd når du ligger for svaj.

Med deres lameldørk er de nemme at rulle sammen og pakke væk. De vejer ikke det store og fås i størrelser fra 185 - 240 cm. Skal du have påhængsmotor på er 2,5 - 3,5hk et godt valg da motorerne lige under 4 hk som oftest er mærkbart lettere end 4hk. 

Daconbåde-i-Lynetten-frit

Disse gummibåde er udstyret med løftehåndtag i stævnen og 2 slæbekroge samt en kraftig fenderliste og tofte. Desuden leveres de med lappegrejer, pumpe, årer og taske.

MODEL LxB TOTALVÆGT MAX HK
ROLL-185 185 x 130 19 KG 2,5
ROLL-200 200 x 130 20 KG 4
ROLL-220 220 x 130 22 KG 4
ROLL-240 240 x 130 24 KG 4

DACON SPORT GUMMIBÅDE

Vil man have mulighed for at sætte en lidt større motor på en på vores Roll gummibåde skal man vælge disse Dacon Sport gummibåde, hvor der er mulighed for at gå op til 6hk og få en gummibåd der kan plane og dermed sejle en del hurtigere. Af samme årsag er de også udstyret med oppustelig køl, så de opnår en større stabilitet og skærer vandet langt bedre når der drejes. 

De er desuden forsynet med den yderst holdbare og oppustelige Airmat dørk og praktisk fæste til benzintanken/dunken under den medfølgende tofte.

Der følger naturligvis også her en taske, fodpumpe og reparationssæt med.

dacon-sport-web Dacon-sport-275-benzintank web

  

MODEL LxB TOTALVÆGT MAX HK
SPORT-245 245 x 158 35 KG 6
SPORT-275 275 x 158 39 KG 6
25 Feb, 2021
Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply