dickinson-logo

Canadiske Dickinson Marine har produceret pottefyr siden 1932 og vel både de største og første indenfor denne form for bådvarme. Alle deres produkter er håndlavede og har gennem tiderne vist sig at være aldeles holdbare og stabile i alle miljøer.

Udover pottefyr baseret på dieselolie producerer de også fyr baseret på gas samt gas grill til det maritime miljø. Sidst men ikke mindst har de også komfurer baseret på pottefyrspricippet.

Den helt store fordel ved et pottefyr er naturligvis at du kan få bådvarme helt uden brug af strøm da et pottefyr virker ved at have en dagtank med diesel som er monteret højere end fyret og dieselolien dermed langsomt siver ned i brændkammeret.  

Derudover producerer Dickinson Marine vel også de absolut kønneste pottefyr i rustfrit stål hvilket også er værd at tage med i overvejelsen.

NEWPORT DIESELFYR

Den mest populære model indenfor pottefyr passer perfekt til både omkring 30-36 fod og er beregnet til vægmontering. Maks ydelsen er godt 4 kW. Der er indbygget en lille 12V blæser der hvis den anvendes kan booste ydelse en anelse mere og specielt fordele varmen lidt hurtigere.

dickinson-newportFyret måler 49 x 27 x 28 cm (HxBxD). Dieselforbruget ligger omkring 3,8 til 11,4 ltr/døgn og skorstens tilslutninger er 3 tommer

Dickinson Marine Video

15 Jan, 2021
Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply