EUROVINIL REDNINGSFLÅDER

EV LogoSurvitec group logo

Eurovinil i Grosseto i Italien er en del af den markedsledende sikkerhedsorganisation Survitec Group Limited.

Eurovinil i Grosetto Eurovinil produktion


Survitec Group står bag de fleste redningsflåder i verden og det indbefatter mærker som Zodiac Commercials Liferaft, RFD, Crewsaver, DSB, Beaufort samt Eurovinil.

EV STANDARD INTERNATIONAL REDNINGSFLÅDER

Den mest enkle i sortimentet er denne redningsflåde, der før ISO standarden blev indført var baseret på RORC reglerne, som man ønskede at modificere så den kom ned i størrelse, vægt og pris. Derfor er der hverken dobbeltbund eller raketter i og den er derfor rettet mod sejleren der sejler fra forår til efterår i de indre danske vande og blot vil have et tilflugtssted i en kort periode i tilfælde af brand eller at båden synker. 

EV redningsflåde Standard International

SOLAS REDNINGSFLÅDER

Udover de sædvanlige kendte 25 personers redningsflåder producerer Eurovinil og en serie af SOLAS redningsflåder de kalder Silver. Kendetegnet ved disse er deres kompakte form i pakket stand i en container der ikke skæmmer helheden.

EV Silver SOLAS redningsflåder  Silver-Solas-container 150p

SILVER Redningsflåderne fåes i størrelserne 6, 8, 10 og 12 personer

 

EV ISO 9650-1 Redningsflåder

Top kategorien indenfor redningsflåder til lystbåde. Opblæsningsintervaller mellem -150C til +650C og isoleret bund sammen med gode adgangsforhold gør denne redningsflåde til det perfekte valg hvis man skal ud på de store have.

EV ISO9650-1 redningsflåde

EV ISO 9650-2 REDNINGSFLÅDER

En redningsflåde godkendt efter ISO 9650-2 standarden som i Danmark ikke er så velkendt, da kinesiske producenter som oftest slet ikke har denne i sortimentet. Denne redningsflåde standard retter sig mod sejlads i kystnære farvande. Dette betyder for denne model fra Eurovinil at redningsflåden er en lille smule mindre både i pakket og opblæst stand. Boarding rampen er også en anden, men i modsætning til hvad standarden foreskriver er den med isoleret bund og med opblæsningsinterval ligesom ISO 9650-1 standarden.    EV ISO 9650-2 RedningsflådeAltså det perfekte valg for de fleste danske sejlere som sejler hele året rundt og bliver i de danske farvande og vil have en redningsflåde der ikke fylder alt for meget. 

25 Feb, 2021
Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply