sterling power-logo

Sterling Power er et engelsk ingeniørfirma startet af Charles Sterling tilbage i 1992. Han har igennem mange år arbejdet som ingeniør på store container skibe hvor han blev tilkaldt når den var gal med elforsyningen. Han har derigennem opnået en kolossal erfaring omkring hvad der virker og hvad der ikke virker og hvor vigtig en stabil batterilader kan være.

Produkterne udvikles i hovedkvarteret i England og produceres i Taiwan hvor komponenterne er noget billigere. Sterling Power har sidenhen opkøbt Proffesionel Mariner i USA og har i dag en produkt palette indenfor alt der har med elforsyning at gøre. Det er high-end produkter der både er stabile, relativt billige og prisvindende. 

 

PROSPORT 5 - BATTERILADER

Helt lille og 100% vandtæt lader der passer til et enkelt lille batteri. 5A batterilader der er indkapslet i plastic som igen fyldt med epoxy således at den udover at være vandtæt også er yderst robust og stødsikker. Leveres med 1,5 mtr. kabler for nem montering.

5-amp-cut web

LÆS UK BROCHURE

PROCHARGE ULTRA - BATTERILADER

En af de absolut mest avancerede batteriladere på markedet. Har vundet eller delt førstepladsen i alle test fra USA til England. Senest i Yacht Magazine nr 14 2012.

procharge-ultra2-web

 

LÆS UK BROCHURE

PROSPORT 20 - BATTERILADER

En 20A batterilader der er 100% vandtæt og nærmest lydløs, da den er designet helt uden blæser. Den leveres klar ud af boksen med kabler og kabelsko.

prosport20-daconweb

LÆS UK BROCHURE

PRO POWER Q INVERTERE

Invertere med modificeret sinus kurve. Et prisbilligt alternativ til dem med ren sinus kurve. Det er værd at bemærke at meget elektronik i dag er produceret så det ikke er ligeså fintfølende som de var for bare 5-10 år siden. Langt det meste udstyr kører i dag ligeså fint med en modificeret sinuskurve.

PRO-power-Q-3models-web

Dette er invertere der er klassificeret ved kontinuerlig brug og ved de rette temperatur. Det vil sige at hvis man vælge en 800W model så er det reelt 800W den kan levere. De er alle leveret klar fra kassen med kabler.

LÆS UK BROCHURE

25 Feb, 2021
Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply