Yachtsafe Alarmer

 

 

 

TRÅDLØSE BÅDALARMER

Yachtsafe er en ny svensk virksomhed fra 2007 som har haft sin start indenfor netop det maritime område i modsætning til mange andre producenter af alarmer som har startet med fokus på andre brancher såsom husalarmer eller andet. De har prøvet med avancerede alarmer med fortøjningsvagt og grundstødningsalarmer til udlejningsbåde, men har nu fundet ud af hvad det egentlig er der mangler på markedet. Alarmer der yder kompromisløs kvalitet og er så nemme at installere og anvende som overhovedet muligt. 

De leverer i dag alarmer til både, bådmotorer, entreprenørmaskiner og campingvogn segmentet

soeassurancen

Opfylder kravene fra Søassurancen Ærø som giver dig 15% rabat ved installation af alarm

SELVE ALARMENHEDEN

Yachtsafe alarmenhed

Hjertet i dette system er den indkapslede enhed der er 100% vandtæt og stødsikker. Den består af 3 ledninger hvoraf de 2 af dem er strømforsyning og den sidste er en 6A udgang der kan anvendes til en sirene eller måske en bådvarmer der så kan startes via en enkel sms besked når du er på vej til båden.

Den indeholder den seneste GPS teknologi og en SIM chip med et fast telefon nr der ikke lige løber tør for taletid som andre alarmer baseret på et taletids kort.

Til denne enhed kan du så trådløst tilslutte infrarøde bevægelses sensorer eller magnetkontakter.

Alarmenheden har et indbygget genopladeligt 2000mAh batteri der giver den højeste batteritid på markedet for GPS trackere. Det betyder 2-3 ugers sporingstid hvis den eksterne strømforsyning er koplet fra og 6 måneders standby tid. 

Kommunikation mellem dig og alarmenheden foregår enten via den medfølgende fjernbetjening eller din mobiltelefon hvis det er over længere distancer. Med denne kan du konfigurere alt på alarmen og går alarmen kan den nemt spores via det modtagne link med position på Google Maps

Alarmenheden overvåger desuden dine hovedbatterier ombord og kan give dig en alarm hvis der f.eks. er ved at være halvt afladet. Der er naturligvis også sabotage alarm således at du orienteres hvis der er nogle der klipper kablerne eller du bare har glemt at slukke en lampe.

enhed-og-fjernbetjening-dacYachtsafe-alarm-ver2

Alarmenheden fylder kun 74 x 48 x 28 mm

SPECIFIKATIONER 

GPS Tracking JA
Indbrudsalarm via sensorer JA
Sabotage alarm JA
Alarm ved batterispænding (bådens batteri) JA
SOS Alarm JA
Sporingstid 2-3 uger
Alarm overvågning internt batteri 6 måneder
Kortlink via SMS (Google) JA
Indbygget relæudgang  JA
Mål 74x48x28 mm.
Vægt 150 gr.
Temperatur -20 til +700C
Spænding 6 til 24V
Strømforbrug 2 eller 7 mA
GPS/GSM antenner Indbygget
GSM Bånd 850/900/1800/1900
Internt batteri 2000 mAh
Indkapsling IP68

ALARM MED STARTSPÆRRE

Dette er den samme alarmenhed, blot med den finesse at der også er indbygget startspærre til motoren. Går alarmen på grund af en sensor eller sabotage kan tyven altså heller ikke bare starte motoren og sejle væk. Alle specifikationer er ellers identiske med den almindelige alarmenhed.

utombordare box1200

BEMÆRK ! Denne alarm skal installeres / tilsluttes af en autoriseret. Tilslutning koster ca. kr. 1000,-

15 Jan, 2021
Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply