Maritime Booster® er udviklet af specialister med mere end 50 års erfaring inden for centralvarme og oliefyrede kedler.  Maritime Booster® er en oliefyret centralvarmekedel, hvor røggasudledningen kan placeres direkte gennem skibets skrog uden lyddæmper.    Maritime Boosters er konstrueret med dele, der er tilgængelige over hele verden og ikke har følsom elektronik til kontrol og krævet tilkobling af software programmer.

Du vil se, hvordan røggasserne bevæger sig længere gennem kedlen. Konceptet med Maritime Booster sikrer, at røggasserne forsinkes, hvilket resulterer i større effektivitet. Fordi røggasserne er forsinkede, reduceres støj og en lyddæmper kan derfor helt undgås.

Holland Warmte ville opnå korrekt forbrænding, så de udviklede deres egen brænder, således at processen starter i bunden af kedlen. Du opvarmer jo også gryden med vand fra bunden.
Der udover vendte man kedlen 90 grader, så at røgsektionerne kan serviceres fra forsiden.
Dette samlet giver den geniale effektive forbrændingsproces.
Hvis du vil vide, hvordan denne kedel fungerer om bord, kan du afspille filmen.

Vandstrømmen i kedlen.
Det smarte ved Maritime Booster® er, at ikke kun røggasserne forbliver længere tid i kedlen, men at de forbliver i kontakt med centralvarmevandet hele vejen igennem. Derudover afkøles forbrændingsrummet langsomt ved at centralvarmevandet løber gennem alle røggaskamrene.