En kraftig vintervarmer giver dig mulighed for at få en perfekt nattesøvn

Når temperaturen falder udenfor, er det en lettelse at vide, at du vil have det godt uanset vejret. Den laminære forbrænding i Wallas varmeovne producerer tør, ren varme, som holder interiøret og vinduerne tørre. Fuldt lukket forbrændingsproces gør den røg- og lugtfri og er relativt støjsvag, hvilket sikrer en god nats søvn. 
Wallas sommerhusvarmere kan installeres enten direkte gennem væggen eller til skorstenen, og en minimal udstødningsgas føres udenfor, hvilket sikrer, at luften indendørs opfylder alle lovkrav om sikkerhed.

Med et meget lavt brændstofforbrug vil en Wallas 33 liters (9 gal.) brændstoftank opvarme dit sommerhus i næsten seks dage. Wallas anbefaler især Neste MY Renewable Diesel™, som er højtydende biobrændstof med lavt kulstofindhold. Et alternativt brændstof er også det mere udbredte brændstof kaldt GTL, som udvikles fra gas.
Brændstoftanken er typisk skjult nede under hytten eller lige under enheden. Energieffektiv sommerhusvarmer som kun  kræver omkring 0,2-04 ampere, hvorfor et lille solpanel er tilstrækkeligt til at genoplade batteriet.

Et tidløst nordisk design som er godt for øjet, både funktionelt og smukt, og fås i to farvemuligheder; grafitgrå og vinterhvid. Det er en stilfuld tilføjelse til de hyggelige rum, der jo er hjertet i dit sommerhus.


At besøge et sommerhus uden for nettet året rundt er en af de fornøjelser, der bliver mere og mere populær blandt naturelskere. Når elektriciteten er begrænset, er der brug for en pålidelig og hurtig varmekilde, såsom en diesel sommerhusvarmer. Den har ingen åben flamme, og den minimale udstødningsgas udluftes sikkert udenfor, hvilket holder indendørsluften altid frisk og lugtfri.
Wallas sommerhusvarmere producerer tør varme og holder interiøret friskt.

 

Energieffektiv dieselvarmer kræver kun omkring 0,2-04 ampere, hvorfor et lille solpanel er tilstrækkeligt til at genoplade batteriet. Brændstofforbruget er også så lavt, at en 33 liters (6 gal.) brændstoftank vil holde varmeren kørende i næsten seks dage. Wallas anbefaler især Neste MY Renewable Diesel™, som er højtydende biobrændstof med lavt kulstofindhold. 26 CC kan monteres på skorstenen eller direkte gennem væggen, og brændstoftanken kan opbevares under hytten væk fra øjnene.

 

 

 

Et sømløst nordisk design er let for øjet, både funktionelt og smukt, og fås i to farvemuligheder; grafitgrå og vinterhvid. Det er en stilfuld tilføjelse til de sociale rum, der er hjertet i dit sommerhus.