Corporate Capabilities
Located in Sydney’s western suburbs, we operate from our purpose-built headquarters, employing over 180 staff.
This state-of-the-art facility houses our Research & Development, Engineering, Quality Assurance, Manufacturing, Warehousing, Sales & Marketing, Finance and Technical Service functions.

 

MT603G er den mest avancerede MEOSAR-klare 406MHz digitale EPIRB på markedet i dag. MT603G er designet, konstrueret og produceret i Australien og har fået international Cospas-Sarsat-godkendelse.
Med de nyeste fremskridt inden for nødlysteknologi sikrer MT603G dit skibs og besætnings sikkerhed i nødsituationer, uanset din placering.
MT603G er i stand til at blive aktiveret både manuelt og automatisk, når enheden fjernes fra monteringsbeslaget og distribueres i vand af brugeren.
Med en integreret 66-kanals GPS-modtager, der leverer større positionsnøjagtighed og hurtigere lokalisering end tidligere modeller og nul digital opvarmningsteknologi, indhenter og transmitterer MT603G nøjagtige oplysninger om breddegrad / længdegrad og personlig identifikation til redningsmyndigheder så hurtigt som muligt.
I kombination med et højintensivt, solid state-strobelys og en ekstra 121,5 MHz VHF-homing-sender er MT603G den ultimative inden for nødlyseteknologi.